Wie ben ik & Contact

Wie is “De man die koken kan” & Contact

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Ik ben Walter. Dertiger, vader van mijn bende van drie, man van mijn heldin, werknemer, hobbysporter en film en serie fanaat. Met deze blog kan ik mijn passie hobbykok en schrijver een plek geven. Ik ben deze blog, “De man die koken kan”, begonnen om (met een knipoog uiteraard) te laten zien dat mannen ook best wel kunnen koken. Maar bovenal wil ik mijn passie voor lekker eten ook graag met jullie delen. In 2017 heeft mijn passie voor het maken van recepten geleid tot mijn eerste kookboek!

Ik deel diverse recepten op mijn blog. Van ontbijt, tot diner en allerlei lekkere desserts en gebak. Ik maak soms recepten die gebalanceerd en geschikt zijn voor de momenten dat er “gewoon” maar wel lekker gegeten moet worden en soms juist alleen voor de momenten dat alleen genieten telt. Denk dan aan recepten met een overvloed aan chocolade, kaas, vlees en andere calorierijke toevoegingen. Ik denk in ieder geval dat er voor ieder wat wils iets tussen staat. Sinds eind 2019 ben ik mij steeds meer op vega(n) recepten gaan richten.

Naast mijn hobby voor koken en schrijven recenseer ik kookboeken (sinds 2019 via korte video’s), schrijf ik allerhande artikelen die food-gerelateerd zijn, bezoek ik boekpresentaties en restaurants en ontwikkel ik recepten voor bedrijven of test ik producten.

Naast recepten geef ik jullie een persoonlijk inkijkje in mijn leven als man achter het fornuis. Ik hoop je met deze blog te inspireren. Ik wil laten zien dat zelf koken zonder culinaire achtergrond niet moeilijk hoeft te zijn. Ik doe het immers ook en als ik het kon leren kan jij het ook!

Samenwerken?

Nieuwe trends, events, en producten en boekpresentaties?
Ik ben altijd geintresseerd in nieuwe ontwikkelingen in de food-wereld. Uitnodigingen ontvang ik graag per mail. Mijn aanwezigheid of het feit dat ik hierover publiceer hangt af van mijn beschikbaarheid en of uw product, presentatie en event past bij de content en het doel van mijn blog.

Producten testen?
De man die koken kan is benieuwd naar nieuwe producten en foodtrends. U kunt mij vrijblijvend producten toezenden. Daarover schrijf ik wel altijd mijn eerlijke mening, ook als ik een product niet kan waarderen.

Advertorials of reclame
Voor een product waar ik achter sta maak ik graag reclame. Mail mij voor de mogelijkheden.

Meer informatie over een samenwerking?

Wil je contact met mij opnemen?
Voor zakelijke contacten, commerciële opdrachten (zoals producttests, receptontwikkeling e.d.), vragen of reacties kan je mij bereiken op:
walter@demandiekokenkan.nl

Ik probeer elk ontvangen bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.
Uiteraard kunnen vragen of reacties over de recepten natuurlijk ook geplaatst worden bij de recepten.

Wil je mijn dagelijkse gezwets volgen?
Dan kan dit op Twitter op: @mandiekokenkan
Op Instagram op: Demandiekokenkan
En Facebook op: De man die koken kan

Ik hoor graag van je.

Groeten en Kookon!

Walter

De man die koken kan
Gevestigd te Lelystad
www.demandiekokenkan.nl
KvK nummer: 67754945

btw-id Nummer: NL001592908B16

Share

9 thoughts on “Wie ben ik & Contact

  1. Pingback: De man die koken kan. - Gereons Keuken ThuisGereons Keuken Thuis

  2. Hoi Walter,

    Ik heb de chocolade aardbeien mascarpone taart gemaakt. Maar de mascarpone is niet echt stevig geworden, ook niet na het opstijven. Kan het door het zeer warme weer komen, of heb je misschien advies om dit te voorkomen?

    Groetjes,
    Roger Cobben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *