Winactie win toegangskaarten voor het festival Butchers Heaven (WINACTIE GESLOTEN) #spon

Winactie win toegangskaarten voor het festival Butcher’s Heaven (WINACTIE GESLOTEN) #spon

Butchers Heaven winactie
Beste lezers, ik heb nu weer een leuke winactie voor jullie online staan. Van 13-15 oktober is in Centrale Markthal in Amsterdam het festival Butcher’s Heaven. Het evenement voor de echte vleesliefhebber. En als liefhebber van goed vlees van goede afkomst zal ik dit evenement zeker bezoeken en je via Twitter en Instagram (@demandiekokenkan)  tijdens mijn bezoek op de hoogte houden van mijn ervaringen.

Wat is Butcher’s Heaven:
Dit festival, georganiseerd door chef Julius Jaspers heeft het volgende in petto:
Zo’n 30 restaurants en chefs creëren op 13, 14 en 15 oktober het paradijs voor carnivoren. Butcher’s Heaven draait om vlees. Heerlijk, eerlijk vlees van goede afkomst. Van de mooie stukken gebraad tot de verfijnde delen en het ‘vergeten vlees’ dat door de beste BBQ-teams van Nederland verrassend lekker bereid wordt. Het vlees dat Butcher’s Heaven dit jaar o.a in de kuip heeft: BAR-becue Castell, de Veranda, Dreams of Magnolia, Het Bosch Niven, Ron Gastrobar, Slagerij de Leeuw, ’t Vliegertje, The Roast Room, Graceland BBQ en The Harbour Club. Daarnaast stappen o.a. chefs Jord Althuizen, Lucas Rive en natuurlijk Julius Jaspers achter de Big Green Egg.

Naast drank van de bar lessen de Brand speciaalbieren, Jim Beam bourbon en de wereldse wijnen van Sligro de dorst. Kom naar de whisky proeverijen van Jim Beam, een speciaal bieren proeverij van Brand, of naar de bijzondere wijn proeverijen van de Sligro.


Meat masterclasses

Naast al het proeven nemen de carnivoren ook plaats in de keuken. Tijdens deze tweede editie is het programma nog uitgebreider met onder andere de Amsterdam BBQ Challenge, workshops, proeverijen en een Slagerij Theater. Wie er geen worst van snapt, gaat bij de gerenommeerde worstenmakers van Brandt & Levie in de leer. Meesterslager Gertjan Kiers geeft les in uitbenen van varken en laat zien welke delen van het lam het best zijn voor de BBQ. En Fa Kesbeke geeft een workshop in het inleggen van groentes. Je kan je via de website inschrijven voor enkele workshops (tegen betaling) en andere zijn gratis en hiervoor schrijf je je op de dag van bezoek in.

BBQ challenge
De Amsterdam BBQ Challenge daagt alle thuischefs uit om twee dagen de strijd aan te gaan. Het vuur wordt flink opgestookt met zes voorrondes op zaterdag 14 en zondag 15 oktober en een grand finale op zondagmiddag. De kampioen neemt een Big Green Egg mee naar huis!

Butcher’s Heaven Burger Night
Wat is beter dan één burger? Een heel festival met burgers. Op vrijdag 13 oktober is Butcher’s Heaven een avond lang een burgerhemel. Tijdens Butcher’s Heaven Burger Night serveren alle 30 restaurants voor €5,- een eigen miniburger die – naargelang – met een koud biertje of cocktail gecombineerd wordt. Entree is deze avond gratis voor iedereen die zich vooraf registreert.

Winnen?
Ik mag 2×2 toegangskaarten weggeven voor Butchers Heaven. Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel, like (of vind ik leuk) of deel (share) deze winactie (via Facebook of Twitter) en laat je naam achter onder deze blog. Op 22 september 2017 maak ik de winnaars bekend onderaan deze blog en op Facebook en Twitter. Van mij krijg je dan de digitale toegangstickets toegezonden. Simpel toch?
GEFELICITEERD EDWIN EN ROSALIEN! DE KAARTEN WORDEN JULLIE GEMAILD ZODRA IK ZE HEB!

Geen tickets gewonnen?
Bestel tickets in de voorverkoop voor €7,50 via de website.En earlybirds betalen 5 euro! Aan de deur zijn tickets te koop voor €10. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot Butcher’s Heaven.

Deze blog is in samenwerking met Butcher’s Heaven opgesteld en de kaarten voor de winactie worden door hen beschikbaar gesteld.

Share

2 thoughts on “Winactie win toegangskaarten voor het festival Butchers Heaven (WINACTIE GESLOTEN) #spon

  1. Wauw, leuke winactie! Ik zou graag mijn vriend mee willen nemen. Hij is zelf slager en maakt de lekkerste creaties op de BBQ. Hoe leuk zou het zijn als hij het van de echte chefs kan afkijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *