Winactie GESLOTEN: Win het kookboek van De man die koken kan en een gerecht klaargemaakt door mij! #spon

Winactie GESLOTEN: Win het kookboek van De man die koken kan en een gerecht klaargemaakt door mij! #spon

De man die koken kan kookboek

Lieve mensen mijn boek ligt inmiddels in de winkels. En hoewel ik natuurlijk hoop dat jullie hem massaal aanschaffen wil ik het boek ook nog graag zo breed mogelijk onder de aandacht krijgen. En daar heb ik jullie hulp hard voor nodig. Want er zijn nog genoeg mensen die mijn blog niet kennen en dus grote kans dat ze ook nog niet weten dat mijn boek bestaat. Of, dat mensen denken dat “De man die koken kan” enkel als hint bedoelt is om de man thuis ook achter het fornuis te krijgen.

Mijn doel is gewoon iedereen achter het fornuis, BBQ of in de keuken te krijgen en zoveel mogelijk weg van de kant en klare maaltijden. Het is namelijk een prachtige plek achter het fornuis of de oven en zeker als je er nog allerlei lekkere gerechten in weet te maken. Dat laatste is dan ook wel een beetje de bedoeling. Want troosteloos naar je gaspitten staren of oven is natuurlijk niet mijn intentie. De handen uit de mouwen en genieten van lekker en vers eten, dat wel.En dus ga ik jullie vandaag om hulpen vragen, maar niet zonder daarvoor zelf ook de handen uit de mouwen te steken.

Ik krijg regelmatig vragen van mensen of ik ook thuis bezorg. Nou, normaliter niet. Want ik wil natuurlijk jou in de keuken krijgen. Maar vandaag ga ik een unieke winactie starten. Ik ga niet alleen een gesigneerd exemplaar van mijn boek weggeven, ik ga het persoonlijk bij je bezorgen samen met één van de heerlijke gerechten uit mijn boek! Een soort van eenmalige Man die koken kan thuisbezorgservice dus.

Op 6 mei 2017 vertrek ik naar de winnaar met mijn boek en een klaargemaakt gerecht. En of je nou in Groningen of Limburg woont, ik kom het je (wel binnen Nederland) brengen. Leek me wel eens leuk.En uit welke recepten kan je dan kiezen?


Ik kom je brengen:

Of:
De no bake peanutbutter jelly chocolatecake;
Of:
Spareribs uit de oven met appelstroopglacering;
Of:
Pulled pork uit de oven met BBQ saus;
Of:
Hummingbirdtulband met mango en notenroom;
Of:
Een flinke pan Kip Tandoorisoep.

Stuk voor stuk heerlijke gerechten waarvan de recepten in mijn boek staan. Maar wat moet je doen om het boek en dit gerecht te winnen? Nou heel simpel! Je moet 2 dingen doen:

Nummer 1:

Ik wil dat je deze onderstaande blog over mijn boek deelt op sociale media:

De man die koken kan kookboek is uit! +recept voor Amaretto Cantuccini ijs

Dat mag zijn op Facebook of, Instagram of Twitter (één is hete minimum maar meer mag natuurlijk ook):
Bij Facebook: Deel de bovenstaande link en tag mij dan (demandiekokenkan).
Bij Instagram: Gebruik de foto van mijn boek uit deze blog, vermeld dat mijn kookboek uit is en gebruik de hashtag #demandiekokenkan
Bij Twitter: Tweet de bovengenoemde bloglink en eindig je tweet met @mandiekokenkan zodat ik kan zien dat je mijn blog hebt gedeeld.

En:

Zet onder de reacties in deze blog dat je mijn blog hebt gedeeld en welk gerecht je eventueel zou willen ontvangen op 6 mei.

Wie weet kom ik dan op 6 mei wel bij jou aan de deur met een gesigneerd de man die koken kan kookboek en het gerecht van jouw keuze! Het is wat werk, maar hee, het is wel een unieke winactie vind ik zelf.

Meedoen kan t/m 2 mei 2017. Op 3 mei 2017 kiest mijn bende van drie een willekeurige winnaar en maak ik de winnaar bekend op deze blog! En hopelijk zien we elkaar dan op 6 mei 2017!
Veel succes en kookon!

Het kookboek van deze winactie is beschikbaar gesteld door mijn uitgever Aerial media company.

Share

16 thoughts on “Winactie GESLOTEN: Win het kookboek van De man die koken kan en een gerecht klaargemaakt door mij! #spon

 1. Pak die Hummingbirdtulband met mango en notenroom maar in voor een ritje naar Friesland 😉 . Hij is mij twee keer gigantisch mislukt (niet jouw recept natuurlijk) waardoor ik het niet meer aandurf. Dus give me faith haha. Leuke actie en succes met je boek!

 2. Gaaf, die spareribs uit de oven met appelstroopglacering kan ik goed gebruiken (en het boek ook 😉 )
  Gr. Siero (fnstr op Twitter)

 3. Uiteraard heb ik gedeeld. Super leuk voor je walter. Weer een mijlpaal bereikt. Ik zie je 6mei en anders op de boksschool. Dikke kus wendy

 4. Hoi Walter,
  Ik heb je link gedeeld. Als je toch in de buurt bent van je broer in Almere kun je ons verblijden met een flinke pan Kip Tandoorisoep.

 5. Hartelijk gefeliciteerd met het uitbrengen van je kookboek. Toch maar weer geflikt!. Ben trots op je, collega! Ook ik wil graag die mooie maar vooral lekkere recepten met behulp van je boek willen maken.

 6. Eindelijk heb ik hem gedeeld ? Ik denk dat alles superheerlijk is, maar ik ga voor de Hummingbird tulband. Die prikkelt mijn fantasie.
  Van harte gefeliciteerd met je kookboek en heel veel succes met nog veel en veel meer heerlijke recepten.

 7. Jouw Hummingbird tulband met mango en notenroom klinkt hemels! Heb helaas geen social media… Ben wel een man die wenste dat hij (beter) koken kan. Kom je toch gezellig bij me langs?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.