Winactie GESLOTEN!: Win de BK Nature Wokarang #Spon

Winactie GESLOTEN win de BK Nature Wokarang #Spon

Enkele weken geleden lazen jullie al mijn review van de BK Nature Wokarang. En vandaag heb ik een te gekke winactieonline staan. Want jij kan deze stoere pan winnen! Ik mag namelijk één BK Nature Wokarang weggeven.

Hoe kan je meedoen?

Eigenlijk is het heel simpel:

 1. Je volgt natuurlijk “De man die koken kan” al op Facebook of Twitter of Instagram.
 2. Deel deze winactie (niet “vind ik leuk” maar echt delen/sharen) op sociale media: Facebook of Twitter of Instagram.
 3. Geef antwoord op de volgende vraag onder deze blog bij de reacties: Van welk materiaal is de BK Nature Wokarang gemaakt? en vermeld waar je de blog hebt gedeeld! Thats it!

De winnaar?

Wordt op basis van blinde loting getrokken en maak ik bekend op 25 oktober 2018 op Facebook en Twitter en op mijn blog. Deze winnaar krijgt de Wokarang thuis gezonden! Veel succes en Winon!
Winactie BK Nature Wokarang #spon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze blog is in samenwerking met BK tot stand gekomen. De te winnen pan wordt door hen ter beschikking gesteld. 

Share

16 thoughts on “Winactie GESLOTEN!: Win de BK Nature Wokarang #Spon

 1. Deze Wokarang is gemaakt van carbonsteel!

  Echt ik zou er zo ontzettend blij mee zijn, het lijkt me IDEAAL! Wokken doe ik ontzettend graag en gebruik de gewone wok bijna dagelijks. Alleen is er een vervelende maar, de mijne heeft zijn beste tijd gehad en de bodem is niet meer optimaal. Deze wokarang zou als geroepen komen. Heb nog de nodige heerlijke recepten liggen om uit te proberen! Mijn duimen gaan heel heel hard draaien!!

  Gedeeld op FB (Viv Schobben) en op twitter (VivS36)

 2. De BK Nature Wokarang is gemaakt van Carbon staal.
  Gedeeld op Facebook(Michiel) en Twitter RT (Bonjr0001). Ik zou deze pan graag winnen om lekker mee aan de slag te gaan

 3. Hoi man die koken kan, ik durf het niet te zeggen maar ik heb geen wok….Ik zie het voordeel niet boven een gietijzeren braadpan.
  Maar ik laat mij graag verassen met dit mooie exemplaar met dikke bodem van aluminium met een PFOA-vrije antiaanbaklaag. Zo kan je vetarm bakken terwijl je warmte toch gelijkmatig verdeeld wordt.
  Ik deel dit blog op twitter @culinairwf

  • Sorry herstel, ik zocht op google naar wat voor matriaal de wok was en daar kwam je blog nog niet boven aan 😉 Door het materiaal van de pan (plaatstaal of carbonstaal) schrijf je in je blog dus dat zou het goede antwoord zijn 🙂

 4. Deze is voor mij gemaakt als slordig husselaar! En wat is hij mooi! Zo graag ik deze pan wil ben ik gaan googelen en daar staat dat hij gemaakt is van Carbonsteel. In jouw blog staat dat hij gemaakt is van Plaatstaal. Is dat soms een ander woord daarvoor? Maar sowieso staat er bij dat na een aantal bewerkingen de anti aanbaklaag aangebracht wordt. Ik neem wel aan dat deze op inductie kan? 1 maal stond er namelijk bij dat dat niet kan ( maar meestal juist wel).

  Ik zal delen op fb.
  Groetjes

 5. Mijn vrouw heeft het hier de laatste tijd geregeld over. Overal komt ze de Wokarang tegen en ze heeft duidelijk uitgesproken dat ze er heel graag één zou willen :-). Tja deze kans laat ik dan ook niet aan me voorbij gaan, lijkt me zelf ook reuze handig. Ik kook niet vaak en ben geen keukenprins maar wokken kan ik als de beste. Zo komt er ook van de hand van papa iets gezonds op tafel. Een mooi cadeau dat perfect in ons gezin past. De wok is gemaakt van carbonsteel (volgens de BK website). Fingers crossed en gedeeld op FB (Jeroen van A).

 6. Wat een mooie pan! Deze zou ik super graag willen winnen kan ik lekkere wok maken ? Het is gemaakt van carbonstaal! Gedeeld op Facebook !

 7. Mooie pan, die Wokarang! Het materiaal is Carbonsteel.
  Ik vroeg me af of je ook mee kunt doen als je geen social media hebt?
  Ik volg u wel op bloglovin en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved (als Meer Myr).

 8. De BK Nature Wokarang is gemaakt van carbonsteel!

  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en RT op Twitter

  Nu maar duimen…..
  Fijn weekend en groeten, Grete Karina

 9. De Wokarang is gemaakt van carbonsteel 🙂

  Hij staat al een poosje op mijn verlanglijstje! Ik zou dus heeeeeeeeeeel graag een kansje willen maken. Er gaat echt geen week voorbij zonder dat ik de wok gebruikt heb en deze lijkt me zoooooo reuze handig met die opstaande rand. En eerlijk is eerlijk door het intensieve gebruik mag mijn wok ook wel eens met pensioen :p

  Ik heb het berichtje gedeeld op mijn Facebook pagina (Sabine Flothuis) en op twitter (@sabine_mathilda) en even gepint op Pinterest.

  Nu waanzinnig hard duimen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *