Winactie: De keuken van Hartwood #spon (GESLOTEN)

Winactie: De keuken van Hartwood

recensie keuken van hartwood

Beste mensen, ik ben weer terug van vakantie. Een weekje sneeuw, zon, rodelen, wandelen, schnitzels, Netflixen, lezen en rust was hard nodig. Deels is die rust gelukt, deels niet.

Want jeetje wat een week was het voor De man die koken kan. De blog bestaat drie jaar, het persbericht van mijn boek is uit (inclusief een concept sneak peak die u kunt bekijken op Facebook of Twitter), ik sta in Foodies (hoera en hierover was van de week al meer te lezen), ben genomineerd voor een foodblogaward (u mag hier stemmen als u wilt https://mrkortingscode.nl/awards/food-blog-awards-2017/ ) en mijn boek is terug van de vormgever waardoor ik aan een laatste redactieslag mag. Dus hoewel ik 1000 km weg was en ik op 1000 m hoogte bivakkeerde waren er afgelopen week een hoop andere hoogtepunten. Bizar. Ik kan het bijna niet bijbenen. Trots en blij met zoveel leuk nieuws.

Ik hoop dat u ook een fijne week heeft gehad en u zich een beetje heeft gedragen in mijn afwezigheid.

Omdat het boek nu af moet ben ik daar erg druk mee. Dit kost veel tijd en energie maar het is uiteraard met de bedoeling u een prachtig boek te bezorgen. Daarom deze week even geen recept maar omdat mijn blog drie jaar bestaat en ik het had beloofd, geef ik wel iets weg.

Deze week schreef ik al over het bijzondere kookboek: De keuken van Hartwood. Omdat ik drie jaar besta ga ik daarom een (door Fontaine Uitgevers beschikbaar gesteld) exemplaar van dit prachtige boek weggeven. De eigenaren van Hartwood volgde hun droom en startte als niet Mexicanen een zeer succesvol Mexicaans Restaurant in Mexico. De winactie gaat over het volgen van een droom.

Het enige wat u hoeft te doen is mij in deze blog (in de reacties) aan te geven welk restaurant (welke keuken) en op welke plek op aarde u dat zou willen starten en waarom. Het meest originele antwoord stuur ik een exemplaar van dit prachtige boek toe. Daarnaast zou ik het waarderen als u mijn site, of winactie deelt op sociale media. Facebook, Twitter, Instagram, maakt niet uit. Het is trouwens geen must maar nieuwe lezers worden altijd gewaardeerd. Uit alle reacties selecteer ik op 10 maart 2017 een winnaar en deze maak ik bekend onder aan deze blog.

Ik ga snel verder met het afronden van mijn boek. Volgende week weer een super lekker recept online! Voor nu Kookon!

Jongens wat een leuke reacties. En nu moest ik nog kiezen ook. Maar het is gelukt. Tamara, jij hebt het boek gewonnen. Het idee van een rondtrekkende BBQ door Europa. Wat een roadtrip! Niet praktisch wel tof!. Mail mij je contactgegevens en het boek komt z.s.m. naar je toe. Gefeliciteerd!

Deze actie is inmiddels gesloten maar mede mogelijk gemaakt door Fontaine Uitgevers die het boek ter beschikking stelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

9 thoughts on “Winactie: De keuken van Hartwood #spon (GESLOTEN)

 1. Owww dan ga ik denk ik voor de Latijns-Amerikaanse keuken, dat is toch nog wel redelijk onbekend terrein voor mij. En bijvoorbeeld het Mexicaanse eten wat hier vaak geserveerd wordt, is toch echt anders dan in Mexico zelf. Niks geen guacamole, kaas en crème fraiche!

  En laten we eens gek doen voor de locatie: Ergens bij het Pantanal in Brazilië? Naast vol aan de bak ook nog genieten van het bijzondere ecosysteem daar!

 2. ‘SAUCY’ ~ hot chick with a little attitude, but not too much

  Dorp op stad in midden/zuid Frankrijk waar ik allerlei gerechten maak van over de hele wereld, zolang het in een kommetje past. Ik houd er heel erg van om ‘sauzige’ gerechten te maken en deze te serveren met een crispy touch.
  Denk aan een courgette-doperwtensoepje met uitgebakken pancetta of een babi ketjap met gefrituurde sjalot.

 3. Mijn favoriete keuken is de oosterse keuken en als ik een restaurantje zou mogen beginnen zou dat in een warm land zijn, aan het strand, palmbomen.. de bruisende zee, niets chiques maar wel authentiek.

 4. Ik zou graag een restaurant in brazilie Willen starten, omdat ze daar heel veel ingredienten op eigen bodem hebben, heerlijke smaken. En hier dan een menu van maken. Geen Gekke dingen maar heerlijk en vers eten.

 5. Toevallig gaat Mexicaans koken mij vrij goed af. Ik vind het ook een makkelijke keuken met zeer herkenbare smaken. Wat de locatie betreft: ik wil het graag in de buurt houden. Ondanks het feit dat mij het klimaat hier helemaal niet bevalt, zie ik het niet zitten om te emigreren. Maar ik kan – per fiets – binnen een kwartier in Duitsland zijn. En voor zover mij bekend is er vlak over de grens nog geen Mexicaans restaurant. (Geen avontuurlijk reactie, maar wel eerlijk….)

 6. In schotland, schotse en engelse gerechten, en vooral niet te veel hitte (niet buiten en niet in het eten)!
  Heerlijk land!

 7. Ik zou in zo’n oud VW busje JOUW pulled pork (Amerikaanse keuken denk ik hè). Reed ik alle festivals af. Ging ik op mooie dagen bij het strand staan. Wordt een Grandioos succes…alleen zou ik zelf modder vet worden vrees ik…ai ai ai…

 8. Mijn man is bezig met een omscholingstraject en riep; met een rollende bbq Europa door om te beginnen.
  Niet echt praktisch met mijn vaste baan en 2 dochters op de basisschool maar ach dromen mag ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.