Time to say goodbye maar niet zonder afscheidscadeau

Zoals eerder aangegeven gaat De Man Die Koken Kan nog wel koken maar niet meer bloggen. Na bijna 9 jaar is het wel genoeg en laat ik het bloggen graag aan andere mannen die koken kunnen.

Het is de afgelopen jaren een dolle rit geweest zowel op de blog als privé.

Daar heb ik over het algemeen heel open en zonder scrupules over kunnen schrijven. Ook in enige mate van anonimiteit. Dat maakte het veilig om te schrijven over van alles en nog wat. Als je een volger bent weet je dat het niet altijd makkelijk was om een man die koken kan te zijn. En hoewel de sneltrein van het leven mij nog steeds voorbij raast zit er tussen de oren wel eindelijk veel meer rust. Rust die ik ook enigszins moet bewaken. En daarom ook deze keuze.

Op de blog of dankzij de blog heb ik mooie dingen mogen doen. Meer kookboeken gelezen dan menigeen, helden ontmoet, gegeten als een koning, restaurants mogen testen, producten mogen testen en af en toe een recept voor een ander mogen ontwikkelen. De kers op de taart was het eigen kookboek in 2017. Dus al met al een dolle rit waar ik jullie als lezers dankbaar voor ben. De  blog gaat offline maar ik wil vertrekken met een leuke laatste optie voor jullie als lezers.

Ik bied jullie een digitaal kookboek aan met 100 (!) van mijn lekkerste recepten. Van makkelijke pulled pork, tot cheesecake, chocoladehemels, ontbijtjes en vega-recepten. Allemaal ook nog in een prachtig digitaal kookboek. Bijna 9 jaar kookgeschiedenis voor €9,95. Dat is nog geen 10 cent per recept. Koop hem hier!

Nogmaals dank voor alles wat jullie mogelijk hebben gemaakt. Wil je mij nog volgen dan kan dat via gewoon_walter op instagram 😉. Voor nu rest mij de blogpen neer te leggen maar niet alvorens af te sluiten met kookon!

Grt

Walter

Share

6 thoughts on “Time to say goodbye maar niet zonder afscheidscadeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *