Tijdelijke prijsverlaging Kookboek “De man die koken kan”

Tijdelijke prijsverlaging Kookboek “De man die koken kan”

Tijdelijke prijsverlaging Kookboek “De man die koken kan”

Lieve volgers, de feestdagen komen er weer aan. De mijter komt uit Spanje met zijn boot, vader kerst komt met zijn magische rendieren op de slee. De heerlijke avondjes komen er kort gezegd weer aan. Niet alleen leuk om cadeaus te geven (en te krijgen) maar ook leuk om lekker de keuken in te duiken en wat lekkers voor je geliefden op tafel te toveren. En hoewel we niet allemaal een magische toverstaf hebben om dat lekkers op tafel te toveren kan een leuk kookboek met lekkere recepten daar natuurlijk wel bij helpen. En wie heeft er een leuk boek in de winkels? Ik zei de gek!

Met 70 recepten vind je in mijn boek lekkere ontbijtjes, gebalanceerde recepten voor alle dagen van de week (kip tandoorisoep, ovenrisotto, mijn versie van gado gado, snelle panpizza, lekkere salades, tortilla’s of bijvoorbeeld een zoete aardappelschotel. En daarnaast mijn recepten voor de bijzondere momenten. Wat dacht je van spareribs met appelstroop? Pulled pork uit de oven, gebraden eend met taco’s, een 4-kazen pasta of als toetje een broodpudding, chocoladetaart of een toblerone cheescake of zelfgemaakt ijs?

De man die koken kan kookboek

Een boek dat leuk is om te geven, te krijgen of om nog even te kopen om lekker rond de feestdagen uit de koken. En vandaag mag ik bekend maken dat een tijdelijke prijsverlaging van mijn boek plaats gaat vinden!

Als je mijn boek één dezer dagen bestelt bij je boekhandel, of online betaal je komende tijd geen
€ 24,95 maar slechts € 19,95!  En laat dat nou net een leuk bedrag zijn voor een cadeau in je kerst-sok, surprise of je schoen. En doe je niet aan de feestdagen? Dan is het ook gewoon een leuk cadeau om jezelf of iemand mee te verwennen.

Nu dus verkrijgbaar tegen een tijdelijke lage prijs! o.a. Hier! 

Kookon allemaal!

De man die koken kan kookboek

Share

2 thoughts on “Tijdelijke prijsverlaging Kookboek “De man die koken kan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.