4 thoughts on “De man zijn recepten

 1. Hai Walter!

  Gisteren heb ik de viskoekjes uit jouw kookboek gemaakt. Ze zijn prima gelukt en smaakten, ook zonder trassi (dat is hier moeilijk verkrijgbaar) heerlijk. Dat wordt een recept dat ik vaker ga maken! Ik ben trouwens erg blij met jouw boek. Ik kreeg het van mijn ouders en vond het erg leuk dat je er iets in geschreven had. Het is een erg mooi boek geworden. Heel speciaal door de persoonlijke verhalen. Ook de foto’ s zijn prachtig. Zeker een boek dat vaak gebruikt zal worden. Zo gauw als het in het duits vertaald wordt koop ik het voor de bibliotheek waar ik werk. ?
  Heb je er trouwens wel eens aan gedacht een lezing te houden met je boek, bijv. eerst bij de plaatselijk boekhandel / bibliotheek? Wij nodigen graag schrijvers uit, waarom niet de schrijver van een kookboek. Vaak kopen de mensen dan het boek en als ook iemand van de pers komt heb je mooi weer een beetje publiciteit. Ik weet dat je niet om werk verlegen zit en het niet goed is als je teveel hooi op je vork neemt, het is gewoon een idee.

  Heel veel groeten en liefs

  Yvette

 2. Lieve Walter,

  dapper dat je zo open en eerlijk schrijft. Ik wens je heel veel sterkte en kracht bij het vechten tegen dit grote probleem. Hierbij wens ik jullie ook een prachtige, onvergetelijke vakantie. Geniet ervan!

  Liefs en groeten

  Yvette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *