De man die koken kan kookboekupdate

De man die koken kan kookboekupdate

Lieve mensen, de Sint is bijna het land uit. Als u het heeft gevierd hoop ik uiteraard dat jullie flink zijn verwend. Als je het nog viert hoop ik dat je  lief bent geweest. Mijn grootste cadeau kwam dit jaar niet met de Sint maar van de uitgever. De folder van de uitgever voor het voorjaar van 2017 is uit en daar staat mijn.. ik herhaal.. mijn boek in. Man, wat ben ik trots. Het staat er echt en opeens voelt het dan ook echt. Sodeknetters heej.

Tot op heden zat ik toch behoorlijk in mijn eigen bubbel. Bezig met fotograferen, uitdenken, uitwerken. Niemand die er echt iets van merkt behalve het thuisfront. Die bubbel fase is dan ook iets wat behoorlijk onwerkelijk voelt. Alsof wat je doet nog een soort van droom is en helemaal niet waar. Mensen vragen naar je boek en hoe het gaat maar soms voelde dat behoorlijk onwerkelijk. Alsof je het verzint.

Tot dit moment. Dat er dan dus echt staat dat ik een boek aan het maken ben. En, de cover is ook gelijk bekend gemaakt. En wauw! Dat moet toch een opvallende verschijning worden in de boekwinkels.

Maart 2017 moet het in de winkel liggen en zodra ik een datum en verkooppunten weet dan laat ik dat uiteraard weten. Grappig is dat de cover nu dus bekend is en de promotietekst en ik zelf nog bezig ben met de laatste recepten. Want dat is de stand van zaken. Ik moet geloof nog een recept of vijf echt koken en ik heb enkele recepten die ik nog een keer moet maken om nog wat fine te tunen. Omdat ze nog net iets extra’s nodig hadden of ik smaak wat wil aanpassen. Dan begint het doorlezen en aanpassen van mijn teksten en alles op een rij zetten. Foto’s nog een keer bekijken en uitzoeken en nog wat begeleidende teksten schrijven. Ik verheug me er op. En ik hoop jullie ook! Mijn kookwekker gaat. Dat betekent dat ik een volgend recept even mag gaan testen. Yumm. Ik heb er zin in.

Maar voordat ik dat doe wil ik toch nu al even mijn dank uitspreken. Niet alleen naar mijn uitgeverij Aerial Media Company, die dit avontuur met mij aangaat, maar ook aan jullie. Als lezers van mijn blog. Zonder het bescheiden succes van deze blog was deze kans er niet geweest. Het feit dat jullie de moeite nemen mijn krabbels en recepten te lezen en te maken wordt dan ook enorm gewaardeerd. Dus dank.. en ow.. in het kader van schaamteloze zelfpromototie, koop mijn boek! Je zal er geen spijt van krijgen. Kookon en tot snel!

Link naar de grote tekst.

de man die koken kan kookboek

Share

8 thoughts on “De man die koken kan kookboekupdate

  1. Ziet er al goed uit! Ons boek is net uit en het was zó leuk om te doen. Maar daarnaast is het ook erg spannend: je bent er zelf beretrots op en hoopt dat het goed ontvangen wordt…
    Succes!

  2. Wow, dat ziet er goed uit…en ja tuurlijk koop ik je boek. Ik vind het zo mooi dat je door je hobby zoiets moois kan maken. Trots mag je zijn hoor!!

    Groet,greet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *