Kookboek top 5 2017

Kookboek top 5 2017

Als het einde van het jaar nadert, naderen we ook weer de lijstjes. Dit jaar heb ik wederom het geluk gehad dat ik meerdere mooie kookboeken mocht recenseren. Wat een mazzelkont ben ik daarin toch.
En van de boeken die ik dit jaar heb mogen ontvangen maak ik vandaag een top 5. Leuk voor onder de kerstboom, ter inspiratie of gewoon ter kennisname natuurlijk. Boeken die ik om diverse redenen heb geselecteerd. Je vindt ze hieronder. Mijn kookboek top 5 van 2017.

Winactie keuken van hartwood
De keuken van Hartwood – Eric Werner en Mya Henry
Dit boek is zo prachtig dat het niet alleen leuk is hieruit te koken maar ook er gewoon doorheen te bladeren. Het koppel dat besloot in de jungle van Mexico een restaurant neer te zetten deelt hun favoriete culinaire recepten. Niet altijd laagdrempelig maar wel een prachtig boek.


De man die koken kan
Tsjah, een beetje schaamteloze zelfpromotie wellicht. Maar als ik niet zelf 100% achter mijn eigen boek zou staan, zou het ook een beetje vreemd zijn. Wil je dan ook weten hoe De man die koken kan de man achter het fornuis werd en houd je van gebalanceerde recepten voor alle dagen van de week en lekkere recepten met een hoge genietfactor waar niet op een calorie meer gekeken wordt? Dan is dit het boek uit 2017 voor jou. 😉

Boekrecensie 5 Ingrediënten snel en simpel koken – Jamie Oliver
5 ingrediënten snel en simpel – Jamie Oliver
Jamie is terug! Niet dat hij ooit weg was maar met dit boek gaat hij wel weer terug naar zijn roots van simpel koken. En hoe. Met slechts 5 ingrediënten weet hij weer heerlijke recepten op tafel te toveren.
Een must have gewoon door de eenvoud en voor simpele inspiratie in de keuken.

boekrecensie basics to brilliance donna hay
Basics to brilliance – Donna Hay
Donna Hay, ook al een grote naam in de kookboekenwereld, maakt met dit prachtige boek haar favoriete basisrecepten en laat zien hoe gemakkelijk ze zijn aan te passen.

recensie feasts sabrina ghayour
Feasts – Sabrina Ghayour
Ik ben een sucker voor feestelijke maaltijden met veel kleur en geur. En laat dit boek daar nou net aan voldoen. Sabrina Ghayour schreef een heerlijk boek boordevol feestelijke maaltijden. Wanneer je houdt van een flinke vleug geuren en smaken uit het Midden – Oosten dan is Feasts een feestje op tafel.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.