Kookboek De man die koken kan

Het “De man die koken kan kookboek”!

Kookboek de man die koken kan
Het “De man die koken kan kookboek” was een bijzonder project waar mijn hart en ziel in lag. Vanaf 2017 kon je genieten van 70 recepten die geschikt waren voor alle dagen van de week én voor de bijzondere momenten. In mijn boek beschreef ik hoe de blog  “De man die koken kan” is ontstaan en hoe eten mijn rode draad in mijn leven is. Daarnaast bevat het boek prachtige sfeerfoto’s gemaakt door Jordi Huisman.

Waarover ging het?

Het eerste deel van mijn boek bevatte recepten waarbij ik geprobeerd heb ze balans te geven in de hoeveelheden ingrediënten zodat ze ook geschikt zijn voor alle dagen van de week. Voor als je bijvoorbeeld uit je werk komt en een lekkere en voedzame maaltijd op tafel wil zetten.

Het tweede deel van het boek bevatte recepten waar ik totaal niet heb gelet op balans. Het zijn dan ook maaltijden die echt bedoelt zijn voor de bijzondere momenten. Wanneer je met de mensen die je lief hebt aan tafel of juist alleen in een zonnetje of stil hoekje wil genieten van schandalig lekkere recepten waar alleen genieten telt. Eten dat verwarmt, troost, en hopelijk deel uitmaakt van nieuwe mooie herinneringen.
De man die koken kan kookboek Foto’s: Jordi Huisman

De man die koken kan kookboekDe man die koken kan kookboekDe man die koken kan kookboekkookboek de man die koken kan

Foto’s: Walter Luitwieler

Ik ben van mening dat iedereen kan koken. Je hoeft namelijk geen Picasso te zijn om toch een mooi schilderij te maken. En zo is het ook met koken.


Foto: Jordi Huisman 

Share