Kookboek De man die koken kan

Het “De man die koken kan kookboek” is uit!

Kookboek de man die koken kan
Hoera mensen! Het is zover! Eindelijk ligt het “De man die koken kan kookboek” in de winkel! Een bijzonder project waar mijn hart en ziel in ligt. Vanaf vandaag kan je genieten van 70 recepten die geschikt zijn voor alle dagen van de week én voor de bijzondere momenten. Een boek, dat zeker niet bedoelt is voor alleen maar mannen, maar voor iedereen die wil genieten van gebalanceerde en schaamteloze recepten.In mijn boek beschrijf ik hoe de blog  “De man die koken kan” is ontstaan en hoe eten mijn rode draad in mijn leven is. Daarnaast bevat het boek prachtige sfeerfoto’s gemaakt door Jordi Huisman.

Het eerste deel van mijn boek bevat recepten waarbij ik geprobeerd heb ze balans te geven in de hoeveelheden ingrediënten zodat ze ook geschikt zijn voor alle dagen van de week. Voor als je bijvoorbeeld uit je werk komt en een lekkere en voedzame maaltijd op tafel wil zetten.

Het tweede deel van het boek bevat recepten waar ik totaal niet heb gelet op balans. Het zijn dan ook maaltijden die echt bedoelt zijn voor de bijzondere momenten. Wanneer je met de mensen die je lief hebt aan tafel of juist alleen in een zonnetje of stil hoekje wil genieten van schandalig lekkere recepten waar alleen genieten telt. Eten dat verwarmt, troost, en hopelijk deel uitmaakt van nieuwe mooie herinneringen.                                                                          Foto: Jordi Huisman
De man die koken kan kookboek Foto: Jordi Huisman

In boek vind je recepten voor een aantal basisrecepten zoals pasta-en pizzasaus, flatbreads en tortilla’s. Basisrecepten waarmee je eindeloos kan variëren. Maar ook heerlijke pasta’s, falafel, nacho’s, spareribs, verwarmende kip tandoorisoep, gado gado, luchtige pannenkoeken, mijn mega gevulde hamburgers, Toblerone cheesecake en mijn ultieme appeltaart. Van ontbijt tot dessert kan je met dit boek aan de slag. Een boek dat niet bedoelt is om je kast te vullen, wel je maag. En een boek dat je hopelijk keer op keer uit zal willen gebruiken. Niet geschreven door iemand met een achtergrond in koken, wel door iemand die gewoon gek is op koken en lekker eten.

De man die koken kan kookboekDe man die koken kan kookboekDe man die koken kan kookboekkookboek de man die koken kan

Ik ben van mening dat iedereen kan koken. Je hoeft namelijk geen Picasso te zijn om toch een mooi schilderij te maken. En zo is het ook met koken.


Foto: Jordi Huisman 

Wil je mijn boek bestellen? Dan kan dit online bij diverse webwinkels maar je kan natuurlijk ook bij je betere lokale boekhandel terecht!

 

ISBN: 13 9789402601749
Type: Hardcover
Prijs: 24.95
Nur 440
Maat 23,5 x 20 cm
Aantal pagina’s: 208
Taal: Nederlands

Share