Simpel, snel en lekker. Gebruik zoveel Chili of tabasco als je durft en gebruik hem als dip of om je vlees te glaceren in de oven, grill of op de BBQ. Dit recept is geïnspireerd op “Jamie in 15 minuten” maar door mij wat aangepast.
Wat heb je nodig?
3 tenen knoflook uitgeperst
2 eetlepels worchestersaus
5 volle eetlepels tomatenketchup
2 eetlepels HP saus
1/2 theelepel dijon mosterd
1 volle eetlepel honing
1 eetlepel sojasaus
1/2 theelepel cayennepeper of zoveel als je durft (optioneel)
3 eetlepels appelsap
1 eetlepel sesamolie
De how to:
Easy peasy, meng alles door elkaar en klaar 🙂
Hey, moet je de saus niet laten inkoken ofzo?
Hoi Michel, nee hoor dat hoeft niet. Saus is redelijk dik van zichzelf en kan je zo eten. Geen enkel probleem dus.
Pingback: Gekruide kip op bierblik geglaceerd in bbq saus | De man die koken kan
Wat is hp saus?
Hoi Rob,
Kijk even op Google. HP saus vind je in de supermarkt. 🙂 kan het ook weglaten.
Pingback: Southern Pulled Pork uit de oven | De man die koken kan