Disclaimer

Auteursrecht
Alle recepten en foto’s van de door mij gemaakte recepten op mijn site zijn zelf gemaakt en gefotografeerd. Wanneer ik recepten van een ander in zijn geheel heb gebruikt of slechts beperkt heb aangepast probeer ik altijd zoveel mogelijk de bronnen te benoemen en waar mogelijk toestemming te verkrijgen.

Gebruik van teksten en/of foto’s van mijn site
Als man die koken kan steek ik veel liefde, tijd, zorg, aandacht en ingrediënten in deze blog.
Het is niet (netjes en) toegestaan om zomaar foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen, te kopiëren, of aangepast op je eigen website of voor andere doeleinden te publiceren. Wil je iets gebruiken van mijn site? Ik zou zeggen spread the love maar verwijs dan altijd via een link naar de man die koken kan en vraag even om toestemming vooraf. Voor commerciële doeleinden dien je vooraf contact op te nemen met walter@demandiekokenkan.nl

Zorgvuldigheid
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ik schrijf mijn stukken met veel zorg en aandacht. Toch kan het zo zijn dat stukken feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. Noch demandiekokenkan.nl noch ikzelf als auteur kunnen hiervoor aansprakelijk worden gesteld, evenmin voor de (in)directe schade die is ontstaan door gebruik van deze website. Ik, of deze site zijn niet verantwoordelijk voor de (inhoud) van de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

Inhoud
De inhoud van mijn site kan veranderen en kan dan ook op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Sponsored content
Als ik een samenwerking aanga met een bedrijf, een weggeefactie doe, of bijvoorbeeld iets in opdracht doe (al dan niet tegen betaling), dan zal ik dit altijd vermelden met de tekst #spon in de titel van mijn blog of onderaan vermelden dat er een samenwerking is met bedrijf, uitgever of restaurant x onderaan de blog. Bij sociale media gebruik ik de hashtags #spon #sample of #ad

Recensies, samenwerkingen en producttests

Elke blog bevat slechts mijn mening. Daarin kunnen positieve en negatieve punten worden benoemd. Ik vind het belangrijk daarin mijn eigen mening te kunnen uiten. Vooraf kan ik dan ook geen garantie geven dat een artikel positief is. Dit geldt dus ook voor boekrecensies, events en producttests.

Share