De man die koken kan in de pers

De man die koken kan in de pers

 

Regelmatig word ik als De man die koken kan gevraagd artikelen te schrijven of een recept te ontwikkelen voor commerciële doeleinden. Ik wordt gevraagd voor leuke opdrachten of gelegenheden waarbij ik aanwezig mag zijn of waarbij ik iets kan doen met mijn passie voor koken en voeding. Hieronder volgt een selectie uit enkele opdrachten en presentaties waar ik als “de man die koken kan” bij aanwezig ben geweest of aan mee heb kunnen werken:

Ik heb mijn tv-debuut gemaakt in het tv programma Man Bijt Hond. Het item was “keukenprinsen” waarbij ik mijn recept voor kip op bierblik mocht presenteren.

Ik heb stukjes geschreven c.q. een bijdrage geleverd aan AD en het NRCQ over ontbijten Niet ontbijten, hoe erg is dat nou?.

Voor de site Groentehelden deel ik regelmatig een recept dat er op is gericht om kinderen, en volwassenen meer groenten te laten eten.

In 2015 organiseerde ik een “Foodrevolutionday” voor de basisschool van mijn kinderen en zorgde ik dat er die dag les werd gegeven over gezonde voeding en kookte er 100 kinderen een gezonde maaltijd.

Voor het bedrijf Strongfit schreef ik een recept voor Proteinepannenkoeken. Een recept speciaal voor sporters. Ik heb enkele blogs geschreven voor Strongfit en redactioneel werk gedaan voor het boek Healthy Fatloss Blueprint.

Voor het item “Metro komt bij je eten” ben ik geïnterviewd in 2015 en gepubliceerd inclusief een recept.

Mijn publicatie van de boekpresentatie bij Herman den Blijker werd gepubliceerd op zijn site.

Voor Hebban.nl schreef ik vele kookboekrecensies en bezocht ik onder andere de boeklancering van Jamie Oliver voor het boek “Superfood voor elke dag.” De man die koken kan ontmoet Jamie Oliver

Voor Groentehelden stond ik in 2016 op de Libellezomerweek en bedacht ik een tweetal recepten om deze te bereiden en te laten proeven.

In 2016 mocht ik Mikkel Karstad interviewen voor zijn nieuwe boek “gone fishing” Mikkel Karstad interview.

In 2017 heb ik voor een mediabedrijf als testkok recepten uitgeprobeerd.

Voor het merk Tomatoblend ben ik in 2017 gevraagd om een recept te ontwikkelen en gerecht te fotograferen gebruikmakend van hun producten.

April 2017 is mijn eerste kookboek verschenen bij Aerial media Company.De man die koken kan.

In 2017 heeft BK mij een pan ter beschikking gesteld waarbij ik een producttest mocht uitvoeren.

In 2017 ben ik geïnterviewd voor Foodies Magazine.

In november 2017 ben ik als kookboekexpert geïnterviewd voor AD-Magazine.

In 2017 ben ik genomineerd voor de Foodblog Awards 2017 in de categorie: Beste recept, beste kookboek en beste foodblog.

In 2018 ben ik genomineerd voor de Foodblog Awards 2018 in de categorie: Beste Foodblog en beste recept.

In 2018 zijn mijn getagde instagram foto’s gepubliceerd in de delicious magazine.

In 2018 ben ik door meerdere merken benadert voor een online samenwerking (tests, insta-posts, links e.d.).

In 2019 deed ik het wat rustiger aan maar ben ik onder andere op Nu.nl gepubliceerd met Chinese tomatensoep

Share