De Man Bijt Hond recepten van De man die koken kan

Op donderdag 2 april was het moment van mijn tv-debuut als blogger bij Man Bijt Hond. En mogelijk ben je door dat stukje op mijn site terecht gekomen. Welkom dan! Leuk dat je er bent en een kijkje neemt op mijn blog. Hopelijk kom je hier vaker terug.

Ben je al een trouwe bezoeker? Leuk dat je er dan weer (opnieuw) bent en bedankt voor je frequente kliks hier. Naar aanleiding van het stukje van Man Bijt Hond zal ik de recepten die ik daarin maakte even gemakkelijk op een rij zetten. Scheelt je weer zoeken. Maar kijk ook vooral nog even rond bij mijn andere recepten of er nog meer is dat je misschien lekker vindt. Keus genoeg en wekelijks komen er nieuwe recepten bij.

Over enkele dagen plaats ik nog een uniek inkijkje achter de schermen van “Man bijt hond” en hoe ik die (spannende) maar leuke draaidag heb ervaren. Reacties op het stukje zijn altijd welkom en kan je kwijt via de diverse kanalen hieronder en op deze site.

Eet smakelijk alvast, bedankt voor je bezoek en ik hoop je snel weer te zien!
Kookon!

-Flatbreads (platbrood)
-Guacamole
-Gekruide kip op bierblik geglaceerd in bbq saus

De website waar ik mijn kip vandaan haalde:Polderhoenbestellen.nl

Willen jullie me volgen? Leuk, dat kan op:

Facebook:
https://www.facebook.com/demandiekokenkan
Twitter:
@mandiekokenkan
Instagram:
@demandiekokenkan

man bijt hond kip 2

man bijt hond kip

Share

One thought on “De Man Bijt Hond recepten van De man die koken kan

  1. Pingback: Achter de schermen bij Man Bijt Hond | De man die koken kan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *